Google Ads bureau

Meer winst, omzet en nieuwe klanten met adverteren op Google? Met Google Ads uitbesteden haal je het maximale uit je campagnes. Wij als Goolge Ads specialist staan voor je klaar om de meest effectieve Google Ads campagne uit te rollen. Zo vergroot je de kans op waardevolle interacties op je website, waardoor er sneller nieuwe leads ontstaan en meer aankopen op je website plaatsvinden.

Google ads bureau

Dit is hoe we het doen

Hoger in Google met Google Ads

Je hebt een website, maar nog weinig nieuwe bezoekers of acties. Naast dat je aan de langetermijninvestering van SEO werkt, wil je ook direct resulaat boeken. SEA, oftewel, Google Ads leent zich uitstekend voor het behalen van resultaat op korte termijn. Maar waar begin je? Adverteren op Google vraagt tijd en kennis. Waar kennis en tijd ontbreekt helpen wij als Google Ads specialist bij het behalen van jouw doelstellingen. Met de inzet van effectieve campagnes hoef jij je geen zorgen meer te maken over het rendement van je geïnvesteerde budget.

Google ads bureau

Hoger in Google met Google Ads

Google Ads biedt tal van mogelijkheden als het gaat om adverteren. Om een toppositie te krijgen in de zoekresultaten van Google betaal je per klik. Je betaalt dus niks zolang er niet op jouw advertentie wordt geklikt. De prijzen zijn afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Is de concurrentie groot op een bepaald zoekwoord? Dan betaal je uiteraard meer om op dat zoekwoord te adverteren.

Wij zetten een Google Ads campagne voor je op met de juiste combinaties van trefwoorden en advertentie-extensies, die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep. Daarnaast monitoren we de campagnes om ervoor te zorgen dat we het maximale uit je budget kunnen halen tegen de zo laag mogelijke kosten. Het voordeel van SEA marketing uitbesteden bij een specialist, is dat je kunt profiteren van de kennis en expertise.

Samenwerken met ons Google Ads bureau

Met Google Ads kun je advertenties weergeven aan een breed publiek. Je kunt jouw advertenties tonen aan potentiële klanten die actief op zoek zijn naar producten of services die jij aanbiedt, waardoor je een maximaal bereik hebt en de juiste doelgroep bereikt.

Google Ads biedt geavanceerde targetingmogelijkheden, waardoor je jouw advertenties kunt richten op specifieke demografische kenmerken, interesses, locaties en zelfs zoekwoorden. Hierdoor kun je gericht adverteren en jouw budget efficiënt inzetten om de juiste doelgroep te bereiken. Als Google Ads bureau helpen wij je daar graag bij.

Als Google Ads bureau begrijpen we de complexiteit van het platform en hebben we uitgebreide ervaring in het opzetten en beheren van succesvolle campagnes voor diverse klanten. We kunnen je helpen bij het formuleren van een strategie die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen, waarbij we rekening houden met jouw doelgroep, budget en concurrentie. Ons team van experts houdt voortdurend de prestaties van jouw campagnes in de gaten en optimaliseert deze om de beste resultaten te behalen.

SEA marketing uitbesteden is dé manier om meer bezoekers naar je website te trekken. De zichtbaarheid van je bedrijf wordt op korte termijn enorm groot wanneer je hoog in de Google zoekresultaten komt te staan. Daarnaast is de combinatie van SEO en SEA zeer effectief om meer vindbaarheid te genereren.
 
De kosten voor Google Ads kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Google Ads werkt met een dagbudget, waarbij je zelf bepaalt hoeveel je bereid bent te investeren. Het exacte bedrag dat je betaalt, hangt af van de concurrentie en de relevantie van je advertentie. Het is altijd verstandig om je budget en biedingen regelmatig te controleren en aan te passen om je campagnes te optimaliseren. Wij ondersteunen je hierbij.
Via Google Ads is het mogelijk om op lokaal niveau te adverteren. Hierbij worden advertenties vertoond bij specifieke regio’s waarvoor dit is ingesteld. Dit wordt ook wel regiotargetting genoemd.

Bij SEA marketing uitbesteden is het enorm belangrijk om te weten of jouw campagnes wel rendabel genoeg zijn. Handige metrics hiervoor zijn ROI en ROAS.

  • ROI (return on investment): (inkomsten/opbrengsten) / (opbrengsten/investering) oftewel, inkomsten / investering
  • ROAS (return on ad spend):  totale conversiewaarde – totale kosten / 100

Voordelen van Google Ads uitbesteden

Hoog in de gratis zoekresultaten van Google staan is leuk, maar helemaal bovenaan staan met Google Ads is wat je wilt. Naast dat we als Ads specialist graag organisch gevonden worden, vinden wij het belangrijk dat je door middel van campagnes meer bezoekers en omzet kan genereren in korte tijd. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van intelligente campagnes waarbij we op basis van gegevens de meest effectieve campagne op maat kunnen inzetten. Wil jij groeien met je onderneming? Dan ben je bij ons marketing bureau aan het juiste adres. Dankzij onze transparante Google Ads campagnes kunnen wij in korte tijd meer resultaat behalen. Zo zijn wij ervan overtuigd dat goede marketing geen geld kost, maar geld oplevert. Het uitbesteden van Google Ads kent duidelijke voorbeelden als:

  • Kostenbesparing
  • Inzicht in resultaat
  • Kennis en expertise van een Google Ads specialist
  • Ervaring van Google Ads specialist
  • Tijdbesparing
  • Het behalen van bedrijfsdoelstellingen
 

Slim adverteren op Google

Google Ads biedt tal van mogelijkheden als het gaat om adverteren. Om een toppositie te krijgen in de zoekresultaten van Google betaal je per klik. Je betaalt dus niks zolang er niet op jouw advertentie wordt geklikt. De prijzen zijn afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Is de concurrentie groot op een bepaald zoekwoord? Dan betaal je uiteraard meer om op dat zoekwoord te adverteren. Wij zetten een Google Ads campagne voor je op met de juiste combinaties van trefwoorden en advertentie-extensies, die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep. Daarnaast monitoren we de campagnes om ervoor te zorgen dat we het maximale uit je budget kunnen halen tegen de zo laag mogelijke kosten. Het voordeel van SEA marketing uitbesteden bij een specialist, is dat je kunt profiteren van de kennis en expertise.

Wat houdt Google Ads uitbesteden in?

SEA marketing uitbesteden bij Coo Digital? Samen formuleren we de beste Ad strategie voor jouw onderneming. Voordat we van start gaan met de campagnes voeren we een onderzoek uit om de kansen op het gebied van Google Ads inzichtelijk te maken. Daarnaast zorgen we voor een strategie op maat die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. We zien dat veel bureaus nauwelijks inzicht geven in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Door maandelijks rapportages aan te leveren heb je altijd inzicht in de resultaten.

Hulp nodig bij Google Ads?

Coo Digital gaat voor maximaal rendement. Wij implementeren de campagne en houden deze continu in de gaten waardoor we kunnen blijven optimaliseren. Onze SEA specialisten denken proactief mee over nieuwe kansen. SEA marketing uitbesteden bij dé SEA specialist in Nijmegen? Wij hebben met veel plezier eerdere klanten geholpen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of bel ons direct via 024 – 23 40 204.

Als Google Ads bureau bureau bieden wij de volgende online marketing diensten aan

Meer omzet met de webshop van 123Installatie Materialen

Een online winkel voor installatiematerialen. 123InstallatieMaterialen levert een breed assortiment aan producten zoals vloerverwarming, ventilatie, boilers en airconditioning. De focus ligt op het creëren van een comfortabel en duurzaam leefklimaat voor huishoudens. 

Coo Digital bouwde vanaf het eerste moment mee aan het uitbouwen van de online zichtbaarheid van het bedrijf. Zo dachten we mee over de ontwikkeling van de webshop, zorgden we voor de eerste grote omzetstijgingen met behulp van SEO en slimme Google campagnes campagnes. Onze samenwerking heeft geleid tot een succesvolle case waar we nog steeds hard aan blijven werken.

Online marketing bureau Nijmegen

Waar we mee samenwerken

En waar we trots op zijn

Logo 123InstallatieMaterialen

Wat anderen klanten zeggen

Deveron Meijer – 123InstallatieMaterialen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Zonder Coo Digital was mijn website marketing technisch nooit zo goed uit de voeten gekomen als dat het nu doet. Ik ervaar een fijne samenwerking met goede communicatie, geduld en betrokkenheid. Echt een aanrader dus!

Jeroen Haverkamp – Jezelfvertrouwen

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Coo Digital, heeft me enorm geholpen mijn website stevig neer te zetten en vindbaar te maken. SEO, backlinks, bloggen. Thijme was zeer gedreven en resultaatgericht, wat ons zeker op voorsprong heeft gezet

Frank Rippen – Insomnia Events

5/5
Online marketing bureau nijmegen 01

Door Coo Digital mijn site laten ontwikkelen, een meer meelevende en meedenkende ontwikkelaar ga je niet vinden. Iemand die vrijwel altijd voor je klaar staat met advies of het doorvoeren van je gewenste aanpassingen. Met een woord een enorme aanrader op elke vlak.

Online marketing bureau nijmegen

Jouw challenges

Waar kan Coo Digital je mee helpen?