Meer omzet met de webshop van 123installatiematerialen

De groothandel 123installatiematerialen.nl uit Tiel biedt een groot assortiment van radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal, elektra en led verlichting. In 2020 zijn zij gestart met het opzetten van de webshop waarbij hun producten beschikbaar werden voor particulieren klanten.

Online

In 2020 benaderde Deveron ons met de vraag om online structuur aan de brengen in de webshop. Dit omdat de webshop nog niet voldoende rendement behaalde. Het doel van onze samenwerking was het verkijgen van inzicht in de online marketing activiteiten en het realiseren van meer omzet en groei.

Tijdens de samenwerking hebben wij online marketing advies gegeven waarbij we analyses hebben uitgevoerd om nieuwe kansen in kaart te brengen. Daarnaast hebben we met resultaat wijzingen uitgevoerd op de webshop en op een slimme manier gebruik gemaakt van Google Ads om de doelgroep te bereiken.

Zichtbaarheid

Wij zijn bij Coo Digital begonnen met een grondig onderzoek. Daarbij hebben we de doelgroep in kaart gebracht en een analyse uitgevoerd van de huidige staat van de webshop. Aan de hand van deze resultaten hebben wij de webshop geoptimaliseerd en hebben we een Google Ads campagne opgezet. Hierbij hebben wij de volgende marketingmiddelen ingezet:

  • Merk: door strategisch advies te leveren hebben we kunnen bouwen aan het merk van 123InstallatieMaterialen.
  • SEO: met zoekmachine optimalisatie hebben we de vindbaarheid in Google vergroot.
  • Conversie optimalisatie: meer leads en aanvragen met behulp van conversie optimalisatie technieken op de website.
  • Inzet Google Ads: met behulp van gerichte campagnes in Google kregen we niet alleen meer bezoekers, maar ook meer omzet op de webshop.

Resultaat

In de afgelopen maanden van onze samenwerking hebben we mooie resultaten weten te bereiken. Dit heeft geleid tot een betere vindbaarheid in Google en een hogere omzet op de webshop.

Nieuwe bezoekers.

00

Meer omzet.

000

Conversie stijging.

000

Nieuwe bezoekers.

00

Meer omzet.

000

Conversie stijging.

000

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij krijgen energie en plezier in het behalen van nieuwe resultaten. Wil jij ook meer omzet en je online business naar een hoger niveau tillen? Dan gaan we hier graag over met je in gesprek. Bel ons via 024 – 23 40 204 of stuur ons een berichtje!