Webdesign

Een professionele website laten maken? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan

Webdesign

Een professionele website laten maken? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Home » Webdesign

De website is hét visitekaartje. Belangrijk is dat het design naadloos aansluit bij de uistraling van je bedrijf. Wij bouwen een website voor jou op maat die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo bouwen we bij Coo Digital een sterke website met een uniek en persoonlijk ontwerp. 

Het online marketing bureau dat écht met je meedenkt

Een website op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen en ontwerpen mobielvriendelijke websites voor ondernemers die online willen. De moderne websites worden gemaakt met SEO teksten om ervoor te zorgen dat je online vindbaar bent als bedrijf. Wil je zelf aanpassingen kunnen doen aan de website? Daar helpen wij je bij. Wij zorgen ervoor dat je met gemak online kan met je website en dat je zelft aanpassingen kunt doen.

Werkwijze

Jouw website laten bouwen door Coo Digital? Wij werken met stapppen om het proces van een goed presterende website helder in kaart te brengen. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Strategie: Voordat we beginnen leggen we de basis voor een goed presenterende nieuwe website. We starten met de inventarisatie en kijken naar jouw doelstellingen en KPI’s. Samen bespreken we de strategsiche mogelijkheden.
  • Ontwerp en ontwikkeling: Vervolgens zorgen we voor de eerste opzet en navigatie. Daarnaast gaan we aan de slag met de implementatie en functionaliteiten.
  • Testen: Nadat we klaar zijn met de implementatie, gaan we testen. Ook jij krijgt de mogelijkheid om de website te testen.
  • Oplevering: We leveren de complete website op en beginnen met het verzamelen van data.
  • Optimalisatie en onderhoud: Op basis van gegevens kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website. Daarnaast houden we je website veilig door middel van onderhoud.

Website laten bouwen?

Haal het maximale uit je website.

  • Maatwerk website
  • Gebouwd door professionals

Website laten bouwen?

Haal het maximale uit je website.

  • Maatwerk website
  • Gebouwd door professionals

Volledige ontzorging. Van hosting tot monitoring naar doorontwikkeling.

Website laten maken bij hét digital marketing bureau uit Nijmegen? We staan dagelijks voor je klaar. Naast het bouwen van een professionele website helpen we je met de hosting en optimalisatie. Door te blijven monitoren kunnen we slimme functionaliteiten doorvoeren op de website. Een website is namelijk nooit écht af. Wij houden je online business up-to-date. Met onze proactieve manier van werken zorgen we ervoor dat je het maximale resultaat uit je website kunt halen.