Hoger in Google met de websites van Rannet

Rannet is sinds 2016 gespecialiseerd in schadeherstel en keukenrenovatie. Zo heeft het bedrijf diverse klanten geholpen bij verschillende projecten. Denk daarbij aan schadeherstel van kozijnen, gevelbeplating en keukens. Deze diensten zijn verspreidt over drie verschillende domeinen. Rannet richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten.

Online

Remon kwam bij ons met de vraag om zijn websites beter vindbaar te maken in Google. Zijn doel was om meer bezoekers te genereren op de websites die uiteindelijk een aanvraag zouden doen. Het was dus van belang om de diensten van Rannet onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Tijdens de samenwerking hebben we naar de huidige situatie van Rannet geanalyseerd en gekeken hoe we meer konden sturen op rendement. Daarvoor was het optimaliseren van de websites een noodzakelijke taak. Zo zijn we met onze werkwijze van start gegaan met een onderzoek en plan van aanpak om de doelstelling te halen.

Zichtbaarheid

Om de zichtbaarheid van Rannet te vergroten zijn we van start gegaan met het leggen van een sterke SEO basis. Hiervoor hebben we ons gericht op drie pijlers waaronder de techniek, content en autoriteit van de websites. Dit met als doel om een hoger in Google te komen op relevante zoekwoorden die passen bij de zoekintentie van gebruikers. Op die manier hebben we een organische groei doorgemaakt wat heeft geleid tot een nieuwe stroom aan bezoekers. Om waarde uit de websites te krijgen hebben we daarnaast aan conversie optimalisatie gedaan om de acties op de websites te verhogen. We zijn concreet bezig geweest met:

  • Merk: door strategisch advies te leveren hebben we kunnen bouwen aan het merk van Rannet.
  • SEO: met zoekmachine optimalisatie hebben we de vindbaarheid in Google vergroot.
  • Conversie optimalisatie: meer leads en aanvragen met behulp van conversie optimalisatie technieken op de website.
  • Social media: met behulp van social media meer onder de aandacht komen bij de doelgroep.

Resultaat

In de afgelopen maanden van onze samenwerking hebben we mooie resultaten weten te bereiken. Dit heeft geleid tot een betere vindbaarheid in Google en nieuwe klanten voor Rannet.

Meer bezoekers.

00

Meer aanvragen.

00

Topposities in Google.

00

Meer bezoekers.

00

Meer aanvragen.

00

Topposities in Google.

00

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij krijgen energie en plezier in het behalen van nieuwe resultaten. Wil jij ook meer omzet en je online business naar een hoger niveau tillen? Dan gaan we hier graag over met je in gesprek. Bel ons via 024 – 23 40 204 of stuur ons een berichtje!