Constante stroom van aanvragen via de website

Svanrooijenstukadoors houdt zich dagelijks bezig met uiteenlopend stucwerk. Dit doen zij voor zowel bedrijven als particulieren. Denk daarbij aan het stucen van een badkamer, buitenmuur, of het smeren van vloeren. Daarnaast werkt Svanrooijenstukadoors samen met verschillende aannemers om diverse projecten uit te voeren.

Uitdaging

Toen wij in contact kwamen met het stukadoorsbedrijf uit Arnhem kwamen we tot de conclusie dat er nog niet voldoende gebruik werd gemaakt van de kansen binnen online marketing. Zo was er nog geen website aanwezig die goed functioneerde en bereikbaar was voor de doelgroep. Voor Coo Digital was het dus te taak om een sterk business model te creëren waarbij er van offline naar online nieuwe klanten konen worden gerealiseerd.

Samen zijn we gaan zitten om te kijken hoe we het vakmanschap konden overbrengen naar de doelgroep door middel van website ontwikkeling en vindbaarheid. Om onder de aandacht te komen bij de doelgroep zijn we aan de slag gegaan met SEO, met als doel om op lange termijn hoog in Google te komen staan op de belangrijkste zoekwoorden en een constante onderstroom van aanvragen te realiseren.

Zichtbaarheid

In mei 2021 zijn we begonnen met het vormgeven en ontwikkelen van de website. Tijdens deze ontwikkeling hebben we ons gericht op de drie belangrijke pijlers van SEO, waaronder de techniek, content en autoriteit. Verder hebben ondersteund bij het inzetten van diverse online kanalen.

  • SEO: met zoekmachine optimalisatie hebben we de vindbaarheid in Google vergroot op belangrijke lokale zoekwoorden.
  • Conversie optimalisatie: meer leads en aanvragen met behulp van conversie optimalisatie technieken op de website.
  • Social media: met behulp van social media meer onder de aandacht komen bij de doelgroep.

Resultaat

Binnen een aantal maanden hebben we met onze website optimalisaties een aantal nieuwe en relevante topposities bereikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in het aantal bezoekers. Daarnaast is het aantal aanvragen meer dan verdubbeld in de afgelopen tijd. Wij zijn enorm blij dat we samen met onze opdrachtgever zijn gegroeid naar een groter klantenbestand dat voornamelijk online wordt gegeneerd.

Meer bezoekers.

000

Meer aanvragen.

000

Topposities in Google.

0

Meer bezoekers.

000%

Meer aanvragen.

000

Topposities in Google.

0

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij krijgen energie en plezier in het behalen van nieuwe resultaten. Wil jij ook meer omzet en je online business naar een hoger niveau tillen? Dan gaan we hier graag over met je in gesprek. Bel ons via 024 – 23 40 204 of stuur ons een berichtje!